Om oss

Om oss

ScanTurf begynte som alle suksessfulle bedrifter gjør - med en enkel drøm. Tanken var å ta kunstgressmarkedet til neste nivå ved å levere et produkt som overgår alt annet. Ideen var født, og mindre enn to år senere har ScanTurf levert og installert rundt 200 000 m2 med kvalitetskunstgress innen landskap og sport.

 

ScanTurf Norge har virkelig vært en suksesshistorie så langt, og vi bare fortsetter å vokse og ekspandere. Vi har åpnet kontorer i Sverige og USA, og ser med forventning og spenning frem til fortsettelsen av dette kunstgress-eventyret som ScanTurf har blitt. Med markedets beste og mest miljøvennlige kunstgress, og med Norges dyktigste fagfolk på laget, er vi overbevist om at "the sky is the limit".

 

ScanTurf e r kunstgresset for fremtiden!

ScanTurf kunstgress har på kort tid blitt markedets ledende kunstgressleverandør.

Vi lagerfører og leverer kunstgress til hele landet fra vårt hovedkontor på Rige i Kristiansand. Alle våre produkter er topp-kvalitet. De produseres i Europa av verdens ledende kunstgressprodusenter og har et svært naturtro utseende. Ta kontakt for gratis vareprøver eller sjekk ut våre produkter hos en forhandler nær deg.

Søk

© 2018 Scanturf Inc.  Designet av Divine Digital Agency

Hvorfor ScanTurf?

Kontaktskjema