Kunstgress

Er du interessert i kunstgress? Lær mer om våre produkter her!

Perfekt til alle landskaps- og uteområder
Produsert i Europa
Passer for husdyr

Kunstgress forskjønner og øker verdien på ethvert område. Vårt landsskapsgress ser ut som, og føles som, naturlig gress. 

Kvalitet og faglig kompetanse er det viktigste for oss i ScanTurf. Alle ledd i produksjonsprosessen overvåkes nøye, fra den kjemiske sammensetningen av garnet til spensten i fibrene. Produktene våre gjennomgår de hardeste tester og streng kontroll. Resultatet er et kunstgress som leverer på alle plan og over all forventning. Vi leverer et produkt som er helt på topp i Europa, både hva gjelder landskapsgress og innenfor sportsegmentet. Som et resultat av nettopp kvalitet og faglig dyktighet, er ScanTurf i dag Norges ledende leverandør av FIFA sertifiserte systemer uten gummigranulat, og også foretrukket leverandør på hage og landskap.

ScanTurf kunstgress er perfekt for deg med kjæledyr. Den anerkjente "hundehviskeren" Cecar Milan anbefaler kunstgress for å unngå problemer som brune flekker fra urin, jord og gjørme som hundene drar med seg inn i huset, og en hullete og stygg plen etter hundenes graving. Du KAN ha en vedvarende og fin plen selv om du har hund!

 
Øk verdien
på huset
Lite vedlikehold
Miljø og energibesparende
Holdbarhetsgranti

Kunstgress gjør underverker for eiendommen din! Og det lønner seg alltid! Studier viser at en oppgradering av hage- og uteområder kan gi så mye som 12-15% verdiøkning på huset ditt!

Si farvel til ekstra utgifter som vanning og gjødsling, som jo også er skadelig for miljøet, og kanskje best av alt, si farvel til gressklipperen!

Alle produkter fra ScanTurf kommer med holdbarhetsgaranti fra produsenten.

Hvor passer det å legge kunstgress?

Det er bare fantasien som setter grenser for bruken av kunstgress. Noen av de mest vanlige områdene er:

  • hager og parkanlegg

  • takterrasser, verandaer og balkonger

  • basseng-områder, campingplasser og utenfor feriehus

  • barnehager, skoler, ballbinger og lokale fellesområder

 

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor velge kunstgress?


Riktig installert og med et kvalitetsprodukt som ScanTurf, er kunstgress et fantastisk alternativ til naturlig gress. Fordelene med kunstgress er mange. Du slipper arbeid og ekstra-utgifter på vanning, luking og plenklipping. Og som en ekstra bonus for mijøet trenger man ikke lenger bruke skadelige kjemikalier for å få en vedvarende og fin plen.
Er ScanTurf kunstgress passende for husdyr?


Kunstgress fra ScanTurf er så absolutt passende for husdyr! Effektiv drenering, ekstrem holdbarhet og et realistisk utseende gjør at husdyrene vil elske vårt kunstgress like mye som eierene. Alle våre produkter og ulike gresstyper er vellegnet for kjæledyr, men vi kan også tilby enkelte spesialtilpassede varianter. Spør din salgsrepresentant for mer informasjon.
Er kunstgress trygt for barn?


ScanTurf kunstgress er ikke bare trygt for barn, det er faktisk det ideelle underlaget for utendørs lek! Si farvel til grønske på klærne, gressallergier og oppskrablede knær. Og gjørmete sko? Si farvel til det også! ScanTurf tilbyr også et fallunderlag som gir ekstra beskyttelse på lekeområder hvor det er mye hopping og fallrisiko.
Vil kunstgresset falme med tiden?


ScanTurf kunstgress har en avansert UV-resistanse bygd inn i hvert eneste gress-strå. Det er også revne- og snøss resistent.
Gir kunstgress god nok drenering?


Drenering er et viktig vilkår for et vellykket resultat når man legger kunstgress. Derfor er ScanTurf kunstgress konstruert slik at det drenerer bedre enn naturlig gress. Første steg er forberedelse av tomten som skal oppgraderes. Dette inkluderer et 3 tommer tykt lag med gjennomtrengelig materiale under selve kunstgressmatten. Kunstgresset er også perforert for optimal drenering. Dette gjør at det er svært lav risiko for mugg eller noe organisk materiale.
Hvor varm blir kunstgressoverflaten?


Som alle andre overflater, vil kunstgresset bli varmt under direkte og konstant sollys. Men i motsetning til andre overflater, som asfalt, fortau og fjell, har ScanTurf ikke-absorberende egenskaper som senker temperaturøkningen. Selv på de varmeste dagene vil kunstgresset bli nedkjølt raskt og effektivt med litt kaldt vann fra hageslangen.
Hva med insekter og småkryp?


Kunstgress gir ikke et organisk miljø som bidrar til liv for insekter og småkryp. De er ganske enkelt ikke tiltrukket av det sterile miljøet som eksisterer under kunstgressmatten.
Vil ugress kunne gro gjennom kunstgresset?


Dersom man gjør et godt forarbeid og grunnarbeid og installerer et kvalitetsprodukt som ScanTurf, er det svært usannsynlig at ugress vil kunne gro gjennom den sterke backingen i kunstgresset.
Hvor lang tid tar en installasjon?


Tiden det tar å ferdigstille et prosjekt, avhenger av størrelsen på tomten og mengden grunnarbeid som må gjøres.
Hva med vedlikehold av kunstgresset?


Kunstgress krever svært lite vedlikehold! Vi anbefaler å gå over gresset en gang iblant med en løvblåser eller kost for å fjerne blader og kvister o.l. Dersom du har husdyr, bør du tørke av kunstgresset med en klut e.l. der de gjør fra seg på gresset. Dette av hygieniske årsaker, ikke fordi kunstgresset tar skade av det.

ScanTurf kunstgress har på kort tid blitt markedets ledende kunstgressleverandør.

Vi lagerfører og leverer kunstgress til hele landet fra vårt hovedkontor på Rige i Kristiansand. Alle våre produkter er topp-kvalitet. De produseres i Europa av verdens ledende kunstgressprodusenter og har et svært naturtro utseende. Ta kontakt for gratis vareprøver eller sjekk ut våre produkter hos en forhandler nær deg.

Søk

© 2018 Scanturf Inc.  Designet av Divine Digital Agency

Hvorfor ScanTurf?

Kontaktskjema