Framgangsmåte

Interessert i kunstgress? Lær mer om våre produkter her!

Framgangsmåte

Vi i ScanTurf har som mål å gjøre hele kunstgress-prosjektet ditt til en positiv opplevelse. Når vi mottar en henvendelse fra deg, vil en av våre medarbeidere ta kontakt så fort som mulig. Så går det fortløpende. En befaring blir gjort for å anslå størrelsen på prosjektet og mengden grunnarbeid som vil være nødvendig. Vi sender også gratis vareprøver så du kan velge hvilken gresstype du vil ha. Vi hjelper deg gjerne med å velge det riktige produktet til ditt prosjekt. Disse variablene avgjør totalkostnadene på avgjør totalkostnaden: 

gresstypen, størrelsen på prosjektet og mengden grunnarbeid som må gjøres.

Produkt

Du kan velge mellom flere høykvalitetsprodukter i vårt sortiment. EasyGreen er et sporty og slitesterkt landskapsgress, velegnet for lek og spill. Comfort er et mykt og deilig landskapsgress med realistisk utseende og høy komfort. Excellence er et meget luksuriøst og realistisk kunstgress for deg med høye krav til utseende og ytelse. Kunstgresstyper utover de lagerførte produktene, kan skaffes etter forespørsel. Vi hjelper deg gjerne med å velge den beste løsningen til ditt prosjekt. Se alle produkter.

Grunnarbeid

Før installasjonen kan gjennomføres, må området forberedes. Ulike områder har ulike behov, så hvert prosjekt blir i så måte unikt. Hovedtanken er å lage en overflate som er jevn og porøs, så dreneringen blir så effektiv som mulig. Det som må gjøres av grunnarbeid, går vi gjennom på forhånd. ScanTurf tilbyr tjenester for deg som du ønsker å få utført grunnarbeid og installasjon til ditt prosjekt.

Installasjon

Når området er forberedt og grunnarbeide fullført, kommer vårt installasjons-team og starter forvandlingen. Dette innebærer å rulle ut gresset og feste det godt. På større områder bruker vi sand som innfyll, men dette er ikke nødvendig ved bruk på terrasser, balkonger o.l. Avhengig av størrelsen på prosjektet, er du bare timer unna å kunne nyte din egen, flotte kunstgressplen.

ScanTurf kunstgress har på kort tid blitt markedets ledende kunstgressleverandør.

Vi lagerfører og leverer kunstgress til hele landet fra vårt hovedkontor på Rige i Kristiansand. Alle våre produkter er topp-kvalitet. De produseres i Europa av verdens ledende kunstgressprodusenter og har et svært naturtro utseende. Ta kontakt for gratis vareprøver eller sjekk ut våre produkter hos en forhandler nær deg.

Søk

© 2018 Scanturf Inc.  Designet av Divine Digital Agency

Hvorfor ScanTurf?

Kontaktskjema